Награден натпревар

ЈА НАЈДОВМЕ СНЕЖАНА!

Благодарност до сите што ни помогнавте да ја најдеме нашата Снежана, која се врати дома среќна и здрава.

Ви благодариме на сите за учеството во наградниот натпревар.

Победниците може да ги видите тука:

Сите добитници ќе бидат контактирани за стекнување на награди, најдоцна до 15 април.

ПРЕД ДА СЕ ВРАТИ ДОМА, ЈА ЗАБЕЛЕЖАВТЕ ...

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ОД ЛИНИЈАТА PALOMA EXCLUSIVE

Мачето Снежана со години е заштитен знак на нашата најпопуларна линија на производи Paloma Exclusive. Производите се направени од 100% целулоза, тие се нежни за вашата кожа и достапни се во неколку верзии. Може да избирате меѓу бела или жолта тоалетна хартија или со печатена апликација и миризлива ролна. На располагање ви се пакувања со 10 и со 16 ролни. Тоалетните хартии се дерматолошки тестирани со помош на избраните корисниците што доброволно соработуваа во истражувањата.